ENSCHEDE– Het is zomer en dit jaar viert Klanderij-Twentec de zomer op een hele speciale manier.

Van zaterdag 15 t/m zaterdag 29 augustus worden er namelijk verschillende TikTok spots geplaatst in het winkelcentrum, waar je shoptegoed kunt winnen!

In deze TikTok spots kunnen video’s worden gemaakt voor de app, maar ook leuke foto’s voor Instagram, Facebook, of gewoon als aandenken aan een hele leuke dag!

Op de zaterdagen 15 en 29 augustus wordt het hele winkelcentrum omgetoverd tot een TikTok paradijs. Op deze dagen is er begeleiding aanwezig die kan helpen bij het creëren van de video’s en foto’s, zijn er extra props om je video nóg toffer te maken en wordt er TikTok muziek afgespeeld! Uiteraard wordt er tijdens de evenementen gezorgd voor voldoende hygiëne maatregelen, in lijn met de maatregelen van het RIVM.

Win shoptegoed

Om jouw zomer nog extra te laten stralen, maak je tijdens de TikTok challenge ook nog eens kans op shoptegoed in Klanderij-Twentec. Maak een TikTok video met je nieuwe aankopen uit Klanderij-Twentec, plaats deze op social media met #KlanderijTwentec en maak direct kans! De winnaars worden bekendgemaakt via de social media pagina’s van Klanderij-Twentec.

Over de Klanderij

Klanderij-Twentec is het grootste winkelgebied van Enschede. Ruim 60 gepassioneerde winkeliers staan voor je klaar aan het Van Heekplein. Of je nu komt shoppen voor dat bijzondere kledingstuk of nog snel die ene boodschap komt doen, het is mogelijk in Klanderij-Twentec. Geniet van pure Twentse gastvrijheid op het gezellige binnenplein.

 

FB Omslag Tiktok event 15 augustus v2

klanderij twentec logo wit

De Klanderij | H.J. v. Heekplein 58-17 | 7511 HN Enschede | T.053 4304030